Home » Auto » Mitsubishi i-MiEV cu generatorul diesel după el

Mitsubishi i-MiEV cu generatorul diesel după el

Promovarea unui automobil electric, prietenos cu mediul înconjurător, are nevoie de transparență în primul rând și de o campanie bine gândită pentru a pune în evidență calitățile acestuia și nu inconvenientele care apar în timpul utilizării.
Mitsubishi a decis să promoveze noul automobil electric i-MiEV (Mitsubushi Innovative Electric Vehicle) printr-un tur care își propunea traversarea Canadei fără a polua mediul înconjurător. Clean Across Canada era o campanie în care, în mod normal, nu trebuia vărsat niciun strop de fum.
Din păcate performanțele discutabile ale mașini, distanțele mari și lipsa unor stații de reîncarcare au dus la situația în care automobilul a fost urmat de o camionetă cu un generator diesel. Penibilul situației a fost confirmat de un reprezentant de PR de la Mitsubishi Canada. Mitsubishi i-MiEV este disponibil în Canada la prețul de 42.000 CAD.

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 4 septembrie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>