Mini construit de disciplinații lucrători indieni

Dacă vrei o mașină mică, urâtă și scumpă îți poți cumpăra Mini iar dacă optezi pentru modelul Paceman ai făcut o alegere și mai proastă, automobilul fiind o struțo-cămilă greu de egalat în hidoșenie.
Mulți dintre cumpărătorii de Mini sunt „încântați de spiritul britanic” din păcate pentru ei Mini e un BMW cât se poate de real. Mașina e mică, e înghesuită, e simplă tare, însă are un preț pe măsura snobismului lor. Desigur, mecanica BMW a fost tot timpul apreciată însă acest lucru e de apreciat atunci când motoarele contruite în Bavaria sunt puse pe avioane și limuzine de lux.
mini
Dacă un cumpărător de Mini speră la un motor construit de nemți se înșeală iar. Mai nou Mini construiește mașini în Chennai, India. În această fabrică, Mini va construi MINI Cooper D Countryman și MINI One Countryman. Majoritatea componentelor vor veni de la Magna Steyr din Graz, Austria (uzină cunoscută pentru producția de tractoare). Motoarele în schimb vor fi livrate pentru o perioadă de la uzina Hams Hall de lângă Birmingham. În timp s-ar putea ca producția să fie localizată și mai mult în Asia.
După cum știți, India se zbate în sărăcie, la fel ca Africa, educația fiind la pământ, la fel ca și disciplina lucrătorilor indieni. Nu aș vrea să știu de ce probleme se va confrunta un viitor posesori de Mini contruit de indieni dar pot să vă spun că Mini a vândut în India, în perioada martie – decembrie 2012 un număr de 302 automobile.

MINI Paceman o mașină urâtă tare

Lasă un răspuns