Mica şi urâţică

Multi producatori auto nu au inteles inca cum trebuie sa arate desing-ul unei masini electrice. Din aceasta categorie exceptam cu siguranta modelele Tesla Roadster si Chevrolet Volt, doua automobile care nu te fac de rusine in spatiul public.
Honda va prezenta printre altele in cadrul salonului auto de la Tokyo ce se va desfasura luna viitoare un nou model auto electric inspirat din automobilele retro. In zona denumita Hello vom vedea ratusca cea urata a gigantului japonez EV-N (ilustrata in fotografia de mai jos). Automobilul EV-N este propulsat de un motor electric alimentat de baterii litiu-ion, un concept preluat pe deplin de majoritatea producatorilor auto.
Pe langa aceasta un alt vehicul controversat care ofera emotii puternice in momentul in care este folosit. U3-X este o unicicleta stabilizata cu un giroscop, foarte usoara ce functioneaza pe un principiu asemanator cu cel al modelului Segway. Langa toate aceste noutati robotul ASIMO va incanta vizitatorii targului cu o demonstratie de echilibristica.

Honda EV-N
Honda EV-N

Lasă un răspuns