Home » Auto » La Computex 2010 se pune accentul pe ecologie

La Computex 2010 se pune accentul pe ecologie

Produsele care se armonizeaza cu mediul înconjurător și noile tendințe în electronică orientate către un consum redus și eficiență ridicată țin capul de afiș în cadrul expoziției din acest an.
Intel oferă integratorilor noile procesoare Atom low-power care au dus la creearea unui segment întreg de portabile, cu management al energiei consumate și autonomie ridicată. Controlarea consumului de energie electrică și reducerea lui până la un nivel de neconceput în urmă cu câțiva ani a determinat o reducere a dimensiunilor acumulatorilor ce alimentează aceste echipamente și implicit o atenuare a impactului asupra mediului înconjurător.
ASUS este una din companiile care pune accentul pe protejarea mediului. Noile notebook-uri Bamboo au un exterior fumuriu din bambus care permite constructorilor să reducă necesarul de plastic consumat. ASUS înțelege că în materie de energie, un consum mai mic înseamnă mai mult pentru utilizator și astfel, folosește numai tehnologii LED fără mercur în componență, pentru gamele sale de notebook-uri și monitoare. Modelele cu diagonală între 20 și 24 de inci din seria LED ASUS Designo folosesc cu 45% mai puțină energie, comparativ cu un LCD clasic, echivalentul a 37,2 kWh sau a 23,6kg CO2 anual.

ASUS Eee Tablet

ASUS Eee Tablet

Etichete: , , ,
Postat de in data de 3 iunie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to La Computex 2010 se pune accentul pe ecologie

You must be logged in to post a comment Login

center>