Delphi deschide de o fabrica la Moldova Noua

Vesti bune pentru industria auto din Romania. Delphi Automotive deschide o nouă fabrica la Moldova Nouă, în regiunea de sud-vest a României. Fabrica va produce module de cablaje electrice pentru producători de maşini din Europa şi va lucra îndeaproape cu celelalte fabrici Delphi din Romania pentru a oferi eficienţă şi flexibilitate clienţilor săi. Numărul de angajaţi la noua fabrică ar putea ajunge la 1.000, până la sfârşitul acestui an.
Pe 4 aprilie, s-au dat în folosinţă 1.400 m2 din fabrica de la Moldova Nouă, ca parte a primei faze de dezvoltare. În această primă etapă, echipa se ocupă de validarea proceselor acumulând experienţă valoroasă în ceea ce priveste activitatea de producţie. Alţi 2.400 m2 vor fi daţi în folosinţă începând cu luna septembrie 2011.
În Romania, Delphi deţine deja 3 fabrici, oferind în prezent locuri de muncă la peste 10000 de angajaţi în unităţi care produc sisteme electrice de distributie şi componente cu mare precizie pentru Motoare Diesel.
Delphi este prezentă în România încă din 1997. Fabricile de la Sânnicolau Mare, Moldova Nouă şi Ineu produc sisteme de distribuţie electrice/electronice, iar fabrica din Iaşi produce sisteme pentru motoare Diesel. Injector Delphi

Lasă un răspuns