Dacia Lodgy sosește în România direct din Maroc

Dacia a devenit o marcă internațională cu reprezentanțe și fabrici în diverse țări ale lumii. Fie că ne place, fie că nu Dacia va fi produsă în țările unde mâna de lucru va fi mai ieftină iar condițiile asigurate investitorilor mai bune.
Muncitorii români din industria auto au salarii modeste comparativ cu cei din vestul Europei însă un salariat de la Mioveni câștigă de două ori mai mult decât unul din Maroc. Angajații Dacia trebuie să fie mai atenți cu grevele și condițiile pe care le cer iar liderii sindicali trebuie să lase la o parte cerințele aberante și să urmărească adevăratul interes al României.
Dacă la Mioveni se vor mai face greve muncitorii s-ar putea să obțină nu o creștere de salariu ci șansa de a-și lua viața în propriile mâini, mai precis vor trece din fabrică direct la sapă la porumb. (sună urât dar asta e realitatea)
Cu toate acestea Dacia Lodgy se va vinde și în România. Mașina este construită de români în proporție de 15% însă aici se poate extrapola și putem spune că și Lada rusească e produsă într-o anumită măsură de români. Nu mai vorbim de Nissan sau Renualt care folosesc matrițe făcute la Mioveni sau cutii de viteze Made în România.
Români vor vedea Dacia Lodgy în showroom-urile din toată țara iar în perioada 7 – 10 iunie 2012 se vor organiza teste și prezentări pentru cei interesați.
Să vedem ce spune Dacia în comunicatul de presă distribuit zilele acestea:

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9 500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.
Modelul a fost lansat oficial pentru presa română miercuri, 6 iunie, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, în cinci mari oraşe din ţară – Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara.
Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie„, a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.
Până în prezent, în România aproape 200 de clienţi au comandat deja maşina înainte chiar de a avea ocazia să o vadă în showroom.

Dacia Lodgy
Dacia Lodgy

În clipul de mai jos puteţi urmări o scurtă prezentare a Daciei Lodgy făcută de cei de la 0-100.ro

Lasă un răspuns