Home » Auto » Dacia Duster cu numărul 1000000 a ajuns la Dumitru Jianu din București

Dacia Duster cu numărul 1000000 a ajuns la Dumitru Jianu din București

Miercuri, 14 Decembrie 2016, Dumitru Jianu, din București, a devenit posesorul automobilului Duster cu numărul 1 000 000 fabricat de uzina de la Mioveni. Este vorba de un model Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP.
Cheia mașinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie.
Reînnoit la sfârșitul anului 2013, Duster este produs în prezent în uzina de la Mioveni – județul Argeș – precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia.
În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, cea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.
Dacia Duster nu este o mașină frumoasă, nici nu s-a dorit cest lucru, pentru a nu canibaliza alte modele sub marca Renault, însă Duster este o mașină fiabilă și ieftină, lucruri care contează foarte mult pentru clientul educat din Europa.

Dacia Duster

Etichete: ,
Postat de in data de 17 decembrie 2016. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>