Automobil Clubul German a premiat compania Bosch pentru spiritul inovator in domeniul ecologiei

Automobil Clubul German (ADAC) a decernat in luna ianuarie premiul “Gelber Engel” („Ingerul auriu”) lui Franz Fehrenbach, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Bosch, desemnandu-l „Personalitatea anului 2009”. Astfel, Comitetul executiv al Automobil Clubului German il recompenseaza pe Franz Fehrenbach pentru „spiritul inovator al concernului german in domeniul ecologiei” si initierea procesului de transformare a companiei Bosch din furnizor de piese auto, in producator de sisteme ecologice. 
Cu ocazia primirii distinctiei, Franz Fehrenbach a declarat ca „acest premiu recompenseaza modul in care am abordat subiecte, care nu sunt numai pentru mine importante, ci care au o relevanta deosebita in aceasta perioada dificila: managementul unei afaceri durabile, administrarea unei afaceri cu credibilitate si integritate, si sarcina dificila, dar care trebuie indeplinita, de a mentine acel echilibru intre asigurarea profitabilitatii pe termen lung a companiei si interesele sociale si ecologice”.
Dr. Norbert Reithofer, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei BMW AG si castigatorul de anul trecut al premiului „Personalitatea ADAC”, a inmanat premiul lui Franz Fehrenbach in cadrul festivitatii din acest an si a remarcat ca „deschiderea, integritatea si urmarirea cu tenacitate a obiectivelor propuse continua sa reprezinte trasaturile de caracter ale lui Franz Fehrenbach”.
Ceremonia de decernare a premiului ADAC „Ingerul auriu 2009” a avut loc la Residence Palace din München. La ceremonie au participat 500 de personalitati din lumea afacerilor, din sfera politica si alte personalitati publice.

Lasă un răspuns