TOYOTA i-ROAD o nouă soluție de transport

TOYOTA i-ROAD este unul dintre vehiculele ce vor fi uitate de public mai repede decât orice altceva. Triciclul electric se dorește a fi o soluție de transport în mediul urban, acolo unde aglomerația blochează navetiștii pentru perioade mari de timp. Din păcate pentru potențialii clienți, prețul vehiculelor de acest gen a fost întotdeauna foarte mare, din motive pe care nu le cunoaștem.
Dacă în orașele mici și neaglomerate cum ar fi Bucureștiul circulația se desfășoară foarte bine, în marile metropole cum ar fi Tokio, cei 30 de milioane de locuitori trăiesc într-un adevărat stup, unde spațiul e foarte important.

TOYOTA i-ROAD
TOYOTA i-ROAD

TOYOTA i-ROAD se poate strecura în aglomerație datorită lățimii de 850 mm iar motorul electric este suficient de sprinten pentru a te deplasa de la un semafor la altul.
TOYOTA i-ROAD are o autonomie de 50km, puțin cam mică dacă ne raportăm la suprafața marilor metropole. Bateria litiu-ion alimentează două motoare electrice de 2 kW, montate pe roțile din față. Reîncărcare bateriei durează numai trei ore dacă o priză obișnuită.

Video TOYOTA i-ROAD

Lasă un răspuns