Zborul cu JETLEV-FLYER mai spectaculos decat sky jetul

O companie germana a prezentat unul dintre cele mai spectaculoase aparate de zbor personal.
In functie de greutatea pilotului JETLEV-FLYER poate atinge o inaltime de 10 metri si o viteza de 65 kilometri pe ora. Durata unei sesiuni de distractie poate dura 1-2 ore. Toti clientii care vor cumpara JETLEV-FLYER vor putea participa gratuit la sesiuni de antrenament organizate de companie.
JETLEV-FLYER este propulsat la propriu de un motor in patru timpi cu o putere de 155, 215 sau 255CP in functie de varianta. Puterea jetului de apa ridica pur si simplu pilotul de la sol. Comenzile sunt simple si intuitive astfel incat chiar si un neinitiat sa deprinda intr-un timp scurt abilitatile de a pilota un astfel de aparat. Producatorul a utilizat un sistem fly-by-wire pentru a controla acceleratia, pentru siguranta zborului fiind folosite doar materiale de calitate. Motorul poate genera o forta de impingere de 2200N (newtoni) (aproximativ 220Kgf) suficient pentru a ridica chiar si persoanele mai plinute insa producatorul recomanda totusi ca greutatea pilotului sa fie cuprinsa intre 40 si 120 de kilograme. Aparatul de zbor este destinat in principal parcurilor acvatice si celor ce doresc sa testeze si alte moduri de distractie.
Modelul este produs in Germania de MS Watersports GmbH si este disponibil in aproape toata lumea. Preturile sunt de 115.000 euro pentru modelul echipat cu motor de 215CP si 129.000 euro pentru modelul construit pe baza unui motor de 255CP.
Filmul de mai jos este mai mult decat perfect pentru a intelege functionarea aparatului JETLEV-FLYER:


Lasă un răspuns