Home » Auto » Volkswagen prezinta conceptul Bluesport

Volkswagen prezinta conceptul Bluesport

De regula automobilul sport este asociat cu un consum mare de benzina iar acest lucru a ramas general valabil pana in acest deceniu atunci cand au aparut primele super-sportive ecologice.
Volkswagen Bluesport Concept se doreste o masina sport la un pret decent accesibila unui numar mai mare de oameni decat suratele exclusiviste. Principalul motor care va propulsa automobilul este un turbodiesel de 2 litri cu patru cilindrii care ofera o putere de 180 de cai si un cuplu maxim de 353Nm. Puterea motorului diesel si cuplul mare, asociate cu greutatea automobilului de numai 1200kg fac ca masina sa ajunga la o viteza de 100 de kilometri la ora in numai 6.2 secunde. Motorul este amplasat central si ofera o distributie a maselor de 45% fata si 55% spate. Performantele noului autoturism ce va deriva din conceptul Volkswagen Bluesport incanta in mod sigur orice impatimit al automobilelor sport dar ceea ce deosebeste cu adevarat aceasta masina fata de altele asemanatoare este consumul de motorina de numai 4.6 litri la 100 de kilometri, atunci cand se activeaza modul „Eco”.

Volkswagen Bluesport Concept

Volkswagen Bluesport Concept

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 12 ianuarie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>