Volkswagen prezinta Caddy 4MOTION furgon

Accesul la portbagaj este asigurat atat din spate, cat si de pe partea dreapta a autovehiculului. Doua usi spate cu doua canaturi, cu dimensiuni diferite si impartire asimetrica permit o inaltime de incarcare de 1116 mm. In functie de optiune, usile pot fi comandate cu sau fara geam. 
La cerere este disponibila si o versiune cu hayon. De asemenea, noul Caddy poate fi echipat cu o a doua usa culisanta. Se poate renunta insa si la usa culisanta din dreapta. Latimea maxima de incarcare la interior este de 1558 mm, iar latimea dintre pasajele rotilor este de 1170 mm. 
Platforma de incarcare cu o lungime de 1781 mm, cu o suprafata complet orizontala, ofera spatiul necesar pentru un europalet. In functie de echipare, sarcina de incarcare a modelului Caddy 4MOTION versiunea furgon poate ajunge pana la 720 kg.

Volkswagen Caddy 4MOTION
Volkswagen Caddy 4MOTION

 
 
Sarcina maxima de remorcare este de 1500 kg. Bineinteles ca modelul Caddy 4Motion poate fi comandat si in versiunea vitrata si Kombi, pana la 6 +1 capacitate transport persoane. La bordul modelului Caddy, totul este la locul potrivit. Autovehiculele care, datorita regimului de utilizare, sunt conduse de mai multi soferi, necesita functii care sa permita operarea intuitiva. Din acest motiv, scaunele fata si postul de lucru din spatele volanului (in echiparea de serie cu airbag, optional cu volan multifunctional) se remarca prin caracteristicile ergonomice echilibrate.
In mod suplimentar, capacitatea de utilizare in regim cotidian este subliniata de numeroasele compartimente de depozitare. Astfel, un torpedo deschis si doua compartimente mai mici la nivelul plansei de bord permit depozitarea obiectelor necesare in activitatea profesionala cotidiana. 
Suporturile verticale pentru sticlele de bauturi (volum de pana la 1,5 litri) pot fi depozitate in capitonajele usilor, fiind protejate impotriva rasturnarii. Patru suporturi de pahare si diferite compartimente de depozitare sunt dispuse in jurul manetei pentru frana de mana, in consola mediana. 
Un spatiu generos de depozitare la nivelul plafonului, deasupra parbrizului, permite stocarea dosarelor in format A4.
Comenzile pentru sistemul de incalzire, aerisire si climatizare sunt dispuse in centrul plansei de bord, fiind accesibile foarte usor pentru sofer si pasagerul din dreapta. 
Deasupra celor trei butoane rotunde de reglare pentru sistemul de aerisire, langa comenzile instalatiei de climatizare, sunt dispuse doua rotite pentru controlarea sistemului de incalzire a scaunelor, disponibil la cerere. Spre deosebire de o instalatie obisnuita de climatizare, sistemul optional Climatronic realizeaza reglarea automata la valoarea selectata. 
Cea de-a treia generatie a modelului Caddy se bazeaza pe o poveste unica de succes de cinci ani. Numeroase premii confirma faptul ca este un model foarte cautat in special pe piata autovehiculelor utilitare. 
In prezent, acest model cu versatilitate remarcabila este disponibil si in versiunea 4MOTION, indiferent daca este vorba despre versiunea Furgon, Kombi sau Life. Un cuplu Haldex reglat electronic distribuie forta de propulsie dezvoltata de motorul TDI de 1,9 litri intre axul fata si spate.

Lasă un răspuns