Home » Auto » Un altfel de Logan pentru americani

Un altfel de Logan pentru americani

Nissan a anunta o noua versiune a modelului Versa pentru piata americana despre care declara ca este cea mai ieftina masina noua disponibila pentru americani. Autoturismul este echipat cu un motor de 1.6 litri pe benzina cu o putere de 107CP, asemanator cu cel montat pe Loganul Prestige. Logan si Nissan Versa (denumit in Europa Tiida) impart aceiasi platforma tehnica de la Renault, platforma B. Pentru a se incadra in particularitatile pietei americane, Nissan a montat pe acest model motoare mai mari de 1.8 litri si 122CP cuplate la o cutie de viteze automata.
Nissan-ul Versa va fi disponibil pe piata americana din data de 18 noiembrie, la preturi ce vor porni de la aproximativ 10000USD. Platforma B de la Renault si motorizarile acesteia, cunoscute in Romania datorita modelului Dacia Logan, este utilizata pentru modelele: Logan, Renault Modus, Nissan Tiida, Versa, Nissan Aprio (Logan pentru piata Mexicana).

Versa

Versa

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 2008/11/02. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.