Home » Auto » Un altfel de Logan pentru americani

Un altfel de Logan pentru americani

Nissan a anunta o noua versiune a modelului Versa pentru piata americana despre care declara ca este cea mai ieftina masina noua disponibila pentru americani. Autoturismul este echipat cu un motor de 1.6 litri pe benzina cu o putere de 107CP, asemanator cu cel montat pe Loganul Prestige. Logan si Nissan Versa (denumit in Europa Tiida) impart aceiasi platforma tehnica de la Renault, platforma B. Pentru a se incadra in particularitatile pietei americane, Nissan a montat pe acest model motoare mai mari de 1.8 litri si 122CP cuplate la o cutie de viteze automata.
Nissan-ul Versa va fi disponibil pe piata americana din data de 18 noiembrie, la preturi ce vor porni de la aproximativ 10000USD. Platforma B de la Renault si motorizarile acesteia, cunoscute in Romania datorita modelului Dacia Logan, este utilizata pentru modelele: Logan, Renault Modus, Nissan Tiida, Versa, Nissan Aprio (Logan pentru piata Mexicana).

Versa

Versa

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 2 noiembrie 2008. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>