Țiriac Collection organizează o paradă a mașinilor clasice americane

Pe data de 4 iulie 2015, cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii, galeria Țiriac Collection organizează o paradă a mașinilor de colecție la care participă autovehicule de excepție aparținând unor renumite mărci americane precum Ford, Chevrolet, Dodge, Chrysler, Lincoln, Cord sau Packard, produse între anii 1930 și 1970.
Nu mai puțin de zece mașini vor putea fi admirate de bucureșteni în intervalul orar 11:00-13:00, parcurgând în coloană un traseu care va avea ca punct de plecare sediul galeriei Țiriac Collection de pe Calea Bucureștilor nr. 289,din Otopeni. Mașinile își vor continua plimbarea pe Șos. București – Ploiești, Șos. Kiseleff, Str. Ion Mincu, B-dul Aviatorilor, B-dul Mareșal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Șos.Kiseleff, Șos. București – Ploiești, B-dul Dr. Liviu Librescu – Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, traseul finalizându-se tot la Țiriac Collection, unde mașinile vor rămâne expuse în exteriorul galeriei pentru a fi admirate de doritori.

Ferrari F12 Berlinetta
Ferrari F12 Berlinetta

Țiriac Collection, singura colecție personală de mașini din România deschisă publicului, găzduiește în prezent 150 de exponate, auto și moto, din care 46 poartă semnătura unor renumite mărci americane precum Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Cord, Duesenberg, Ford, Stutz, Willys, Packard, Pierce Arrow, Pontiac, Lincoln sau Harley Davidson.
Galeria Țiriac Collection poate fi vizitată de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-20:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulți și de 7,5 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit.

Interviu cu Ion Țiriac

Lasă un răspuns