Test drive pentru angajatii Dacia

Peste 500 de angajati au testat cel mai recent model al gamei Dacia, Dacia Duster, in cadrul unui drive-test organizat in perioada 8 – 28 iulie 2010 pentru salariatii de pe platforma de la Mioveni.

Inainte de a pleca in concediul de odihna, pasionatii de calatorii au putut verifica aptitudinile de veritabil 4×4 ale Dacia Duster pe un traseu fix de circa 30 de kilometri, in imprejurimile localitatii Davidesti. Flota formata din sase Dacia Duster 4X4, 1,5 dci, 110 CP a fost testata pe un traseu offroad (drum forestier, teren accidentat) si cu multe obstacole naturale. Vehiculele rulate in cadrul actiunii au fost dotate cu ASR – ESP si cu pachetele optionale Pack Look si Pack Piele.

Cu o durata individuala de circa 45 de minute, testele s-au desfasurat numai in afara orelor de lucru, inclusiv la sfarsit de saptamana, pentru a face posibila participarea unui numar cat mai mare de angajati. Cei mai interesati sa testeze masina au fost salariatii din cadrul Uzinei Vehicule si Uzinei Mecanice si Sasiuri Dacia.

Automobile Dacia a organizat o actiune similara pentru angajati si cu ocazia lansarii Dacia Sandero in 2008.

Dacia Duster
Dacia Duster

Lasă un răspuns