Telefon solar de la Samsung

Samsung  a anunțat lansarea primului său telefon mobil care incorporeaza un panou fotovoltaic, modelul ”Crest Solar” (E1107). Noul telefon oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a-și încărca bateria oriunde există o sursă de energie solară, atunci când sursele de electricitate nu sunt disponibile.
Crest Solar va fi disponibil pe mai multe piețe, printre care India, Europa, Asia de Sud-Est, Asia de Sud-Vest și America Latină, începând cu iunie 2009.
Telefonul are capacitatea de a oferi un timp de convorbire cuprins între 5 și 10 minute, prin încărcarea solară timp de o oră. (Măsurat atunci când telefonul este închis, sub o energie solară de 80.000 Lux. Rezultatele pot fi diferite în funcție de circumstanțe.)
Modelul Crest Solar vine cu un design compact și caracteristici esențiale telefonului mobil, cum ar fi: radio FM, sonerii MP3, jocuri și o lanternă puternică.

Crest Solar E1107
Crest Solar E1107

One Comment on “Telefon solar de la Samsung”

  1. Super marfa telefonul asta, la ce pret se gaseste la noi? Am vazut specificatiile pe gsmarena are: baterie Li-Ion 800 mAh, display CSTN, 65K colors, 128×128, FM Radio si e acceptabil ca dimensiuni: 105.2 x 44.2 x 16.4 mm

Lasă un răspuns