Sixt inchiriaza doritorilor Fiat-uri electrice

Compania Sixt a inceput sa ofere spre inchiriere, in orasul german Essen, automobile electrice.
Clientii acesteia vor putea inchiria modelele Fiat 500 si Fiat Fiorino dotate cu baterii litiu-ion de 8KW. Fiorino are o autonomie de 160 kilometri, pentru o incarcare completa, soferii care au nevoie de aceasta utilitara usoara avand de plata 79 de euro pe zi. Fiatul 500 electric este inchiriat cu numai 59 de euro. Daca luam in calcul ca pentru a utiliza aceste masini nu avem nevoie de benzina, preturile s-ar putea sa nu mai para asa mari. Sixt doreste cel mai probail ca automobilele sa fie returnate cu bateriile incarcate altfel inchirierea acetora se poate dovedi o adevarata afacere pentru client.

2 Comments on “Sixt inchiriaza doritorilor Fiat-uri electrice”

  1. Daca au pretentia ca masinile sa fie returnate cu bateriile incarcate este un esec din start. O buna parte din timpul platit ar fi alocat reincarcarii acumulatorilor. Personal, as prefera sa imi includa pretul energiei electrice in costul de inchiriere decat sa pierd timp pretios pentru „alimentare”. In rest, ideea mi se pare geniala.

  2. Super tare un Fiat electric. Il iei incarcat, mergi pana la 160 de kilometri pe zi iar pretul „combustibilului e 0” asta in conditiile in care benzina se apropie de 5 lei si nu sunt semne ca s-ar ieftini in curand.

Lasă un răspuns