Sisteme de injectie Bosch pentru carburanti ecologici

Bosch a inceput productia in serie a diverselor sisteme de comanda a motoarelor, precum si a componentelor de injectie pentru astfel de carburanti ecologici, prin intermediul carora emisiile de CO2 pot fi considerabil reduse.
Bosch furnizeaza, prin pachetul NG-Motronic, un sistem complet care include atat unitatea de comanda Bifuel-Motronic a motorului, injectoarele NGI2 pentru gaz natural, rampa de carburant, cat si senzorii de presiune in rezervor, de temperatura si de joasa presiune. Datorita rezistentei mari la detonatii a gazului natural, motoarele alimentate cu un astfel de carburant pot fi constant optimizate.
In prezent, prin alimentarea cu biocarburanti, motoarele cu ardere interna pot economisi resursele, iar emisiile de CO2 sunt reduse semnificativ. Cea de-a doua generatie de biocarburanti asigura o reducere a emisiilor de CO2 de pana la 90%. La obtinerea acestor carburanti, se folosesc plante utilizate integral pentru obtinerea etanolului, a biodieselului sau a biogazului, ca substituent al gazului natural. In Europa, carburantul diesel conventional este deja amestecat in diferite proportii cu biodiesel.

Bosch Factory
Bosch Factory

Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tari. In anul 2009, cei aproximativ 270.000 de angajati au realizat o cifra de afaceri de 38.2 miliarde de Euro.

Lasă un răspuns