Home » Auto » Senzatii tari in spatiul ex-sovietic

Senzatii tari in spatiul ex-sovietic

 
Romanii incep sa se obisnuiasca cu lucrurile de calitate si nu mai accepta masinile vechi sau autobuzele depasite. Primul strat de zapada care nu masoara mai mult de trei degete „prinde autoritatile pe nepregatite” iar o domnisoara cu unghiile facute ce apare in cadrul jurnalelor de stiri isi exprima dezacordul si critica autoritatile ca nu au putut sa-i usuce asfaltul la periferie. In alte state astfel de mofturi sau fite dupa cum vreti sa le denumiti nu sunt intalnite din motive lesne de inteles.
In imaginea de mai jos este prezentat un troleibuz ce face legatura intre un sat dintr-o zona montana a Georgiei si un oras principal, dupa ce l-am studiat cum arata mi-am dat seama ca autobuzele Mercedes Citaro din Bucuresti merita mai mult respect:
 

Troleibuz in Georgia


Imaginea urmatoara arata unele aspecte ale unei ierni adevarate,  ma gandesc ce s-ar intampla in Romania cu o asemenea cantitate de zapada:

Iarna in Rusia


Iar daca drumurile din Romania sunt proaste, puteti oricand sa emigrati intr-o alta tara cu drumuri mai bune, un exemplu de autostrada ruseasca il aveti mai jos:

Sosea Moscova Kiew

Etichete: , , ,
Postat de in data de 26 februarie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>