Renault Kangoo cu siglă de Mercedes vine în trei orașe

Mercedes apreciază modelele Renault și le „împrumută” cu totul. Mercedes Citan este un Kangoo, cu motoare Renault, ce poartă cu mândrie steaua cu trei colțuri. De ce ar cumpăra un manager un fel de Dacie Dokker la preț dublu? Prea multe motive nu are să o facă dat fiind că oamenii care achiziționează utilitare se gândesc la costuri și la eficiență.
Mercedes plimbă modelul Dacia Dokker Citan prin trei orașe. Caravana se va opri pe 13 aprilie la Bucureşti (parcarea Fashion House Militari), pe 15 aprilie la Iaşi (parcarea eGros) şi pe 17 aprilie la Cluj-Napoca (parcarea Polus Center).
Dacă vă gândiți la Mercedes Citanca la un Mercedes ineficient care consumă mult vă înșelați. Citan are motorul de 1.5dci pe care Dacia în folosea acum câțiva ani buni. Bineînțeles acum este scos de la naftalină și ambalat sub un slogan frumos de marketing. Motorul are un consum redus de motorină iar posesorii de Logan știu deja lucru astă.
Amatorii de „noutăți” și motoare performante „nemțești” pot cumpără și noul A Klasse. Vor putea experimenta și ei „noul” 1.5dci. Bineînțeles prețul noilor automobile Mercedes este direct proporțional cu lipsa de informare.

Video Mercedes Citan

Lasă un răspuns