O încercare nereușită – Shell și Gordon Murray ne prezintă "Project M"

Perioada automobilelor electrice extrem de urâte și neperformante nu a trecut, mai ales atunci când o companie petrolieră încearcă să ne demostreze ceva. „Project M” este un automobil electric de oraș care vrea să ne arate că ar fi bine să depindem în continuare de petrolul vândut de Shell. Modelul este conceput de Gordon Murray și va fi prezentat la Beijing Motor Show.
Clienții automobilelor electrice nu trebuie să-și facă probleme, „Project M” nu este un automobil creat cu scopul de a fi vândut maselor, așa cum sunt superbele modele Tesla. „Project M” este creat doar pentru ca Shell, sponsorul acestui model, să ne convingă de superioritatea modelelor pe benzină.
Cel mai probabil, Gordon Murray, inginer cu experiență în Formula 1, a fost susținut financiar de Shell pentru a crea o mizerie, iar condițiile au fost ca automobilul să fie atât de respingător încât nimeni să nu-l cumpere vreodată.
Din păcate pentru Shell avem numai vești proaste. Tesla Model 3 se apropie de valoare de 400.000 de precomenzii, un caz unic în istoria automobilului.

Shell și Gordon Murray ne prezintă "Project M"
Shell și Gordon Murray ne prezintă „Project M”

Lasă un răspuns