Mio Moov 580 Europe Plus pentru soferii europeni

 
 Mio Technology lansează astăzi Moov 580 Europe Plus, un nou model din gama Moov. Noul dispozitiv Moov conţine cele mai avansate funcţii de până acum. Toate dispozitivele din gama Moov 500 oferă un ecran mare de 4,7 inci pentru o experienţă mai confortabilă a consumatorului şi cele mai actualizate hărţi. Moov 580 a fost creat special pentru experienţa şi siguranţa utilizatorului.

Mio Moov580 Europe
Mio Moov580 Europe

 
 
Moov 580 vine echipat cu o ramă de aluminium, cu un ecran de 4,7” tratat anti-reflex, permiţând un spaţiu de afişare mai mare, o vizualizare mai clară a hărţilor, a icoanelor şi opţiunilor din meniu. Toate produsele din gamă au o grosime doar de 18mm, ceea ce înseamnă că sunt mai uşoare şi mai facil de transportat.
Cu Moov 580, Mio pune accent pe comunicarea auditivă mai degrabă decât comunicarea vizuală pentru mai multă siguranţă în trafic. Modelul 580 are ca funcţii standard tehnologia Bluetooth şi apelarea prin hands-free. De asemenea, este echipat cu receptor TMC prin intermediul caruia se primesc în timp real informaţii din trafic astfel încât conducătorii auto pot reacţiona rapid la potenţialele dificultăţi în drumul lor*. Este prevăzut şi cu o scurtătură către serviciile de urgenţă pentru asistenţă rutieră mai rapidă. Serviciul TMC este disponibil in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Franta, Italia, UK.
Pentru o calitate mai bună a sunetului, modelul Moov 580 are un emiţător FM integrat care să permită conectarea dispozitivului la sistemul audio al masinii in asa fel incat toate elementele auditive să fie auzite tare şi clar prin boxele acestuia.
Modelul Europe Plus  are pre-instalate hărţi pentru 40 de ţări din Europa de Vest şi de Est 
Europa de Vest: Andorra, Austria, Belgia, Denemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Marea Britanie, Italia, Irlanda, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Portugalia, San-Marino, Spania, Suedia, Elveţia, Vatican  şi  Malta.
Europa de Est: Republica Cehă, Ungaria, Turcia, Letonia, Lituania, Estonia
Hărţi locale Europa de Est: Polonia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Grecia, România, Bulgaria, Ucraina, Bosnia, Muntenegru, Serbia.
Produsul este disponibil in Romania incepând cu luna martie la un preţ estimativ de 
1449 RON.

Lasă un răspuns