Honda dezvăluie N-Van cu un preț de 10.000 USD

Honda N-Van

Honda a dezvăluit zilele trecute un van electric, foarte practic, proiectat cu gândul la micii întreprinzători asiatici și la nevoile lor. Noul N-Van electric are o autonomie teoretică de 210 km și un preț estimat de numai 10.000 de dolari. Fiecare aspect al micului van a fost conceput pentru a fi cât mai practic. Scaunele se pot plia pentru mai mult spațiu, forma cubică, compactă, este de un real ajutor pe străduțele aglomerate din Asia, iar mașina este capabilă să ofere energie electrică în caz de nevoie, prin intermediul unei prize de 1500W.

Honda a montat o baterie mai subțire sub podea pentru a oferi un interior spațios, cu o bază joasă și plată. Pentru încărcare și descărcare fără efort, Honda a eliminat, de asemenea, stâlpul central care se găsește de obicei pe partea pasagerului. Centrul de greutate scăzut și nivelul redus de zgomot o fac ideală pentru livrările de dimineață sau cele din timpul nopții.

Honda N-Van va fi oferită în trei variante: L4, FUN și L2. Autovehiculul urmează să fie lansat în primăvara viitoare în Japonia. Mai multe informații despre acest model vor fi prezentate în perioada Japan Mobility Show, începând cu 28 octombrie 2023.