Germania avea un preț special pentru Tesla Model S

Până la intrarea pe piață a automobilului electric Model 3, Tesla caută soluții mai avantajoase pentru comercializarea produselor sale în Germania. Elon Musk și directorii executivi ai companiei americane au hotărât să ofere un automobil Model S cu dotări de bază, astfel încât prețul din Germania să coboare sub 60.000 de euro. Cifra a fost aleasă „arbitrar” de către autoritățile germane, care oferă un bonus de 4000 euro pentru achiziționarea fiecărui automobil electric ce se încadrează sub această limită.


Tesla Model S în versiune de bază nu va dispune de navigație, cameră pentru marșariere. scaune cu memorie, oglinzi retractabile sau radio prin internet. Aceste opțiuni pot fi cumpărate prin alegerea pachetului „Comfort”.

Șasiu, motor și transmisie – Tesla Model S


Zilele trecute, Tesla Motors a dat publicității faptul că a cumpărat compania germană Grohmann Engineering în scopul de a-și reduce costul de producție și de a accelera fabricarea de mașini electrice. Compania Grohmann Engineering va deveni Tesla Grohmann Automation și ar putea crea până la 1000 de noi locuri de muncă.


Un automobil Tesla Model S cu un preț de 56.000 de euro devine atractiv pentru o familie germană, mai ales că impozitele, asigurările și prețurile service-urilor germane nu sunt deloc mici.
 

Tesla Model S
Tesla Model S

Lasă un răspuns