Dacia va livra o flota de 183 de vehicule companiei Adrem Invest

Automobile Dacia, prin SC Auto Cobalcescu SRL, a incheiat cu compania Adrem Invest, unul din cei mai importanti jucatori in domeniul aplicatiilor industriale, un contract pentru livrarea a 183 de vehicule.

Compusa din 181 de vehicule Logan VAN si 2 Logan MCV, flota contractata de Adrem Invest va fi utilizata pentru diverse lucrari in domeniul energetic. Livrarea masinilor va incepe in luna aceasta si se va derula prin intermediul agentului autorizat SC Auto Cobalcescu SRL.

Colaborarea dintre Dacia si Adrem Invest a inceput in urma cu un an,  cand Adrem a achizitionat o prima flota de 30 de automobile Dacia Logan berlina.

„Am ales Dacia pentru performantele sale in materie de fiabilitate, robustete, rentabilitate si pentru calitatea serviciilor post-vanzare. Logan Van se adapteaza perfect nevoilor noastre iar parteneriatul cu Dacia, reciproc avantajos, devine unul de lunga durata”, a declarat, cu referire la noua achizitie, domul Adrian Bodea, Presedinte Adrem Invest.

Cu o cifra de afaceri de peste 9 milioane de Euro, Adrem Invest are la activ 17 ani de activitate in domeniul aplicatiilor industriale. Compania a realizat peste 150 de instalatii industriale si echipamente tehnologice, precum si o serie de aplicatii de automatizare in domeniul distributiei energiei electrice.

Dacia Logan
Dacia Logan

Lasă un răspuns