Dacia Duster Offroad Experience la Iasi

Caravana Dacia Duster Offroad Experience a ajuns vineri, 17 septembrie, la Iasi. Pe parcursul a trei zile, toti cei interesati să testeze Dacia Duster vor avea ocazia de a participa la demonstratii inedite pe un circuit offroad amenajat în incinta parcării Iulius Mall. Sesiunile de drive-test sunt gratuite si vor fi realizate de piloti profesionisti.
Iasi este ultima destinatie a caravanei care a demarat în capitală, pe 1 iulie, înregistrând aproape 5000 de participanti la drive-test în cele patru orase în care a ajuns până acum (Bucuresti, Mamaia, Timisoara si Cluj). Toti cei care au vizitat circuitul Dacia Duster Offroad Experience au asistat la un spectacol automobilistic original si s-au putut convinge de performantele 4×4 ale celui mai recent model Dacia.
Circuitul amenajat la Iulius Mall cuprinde sase obstacole ce simulează cu fidelitate conditiile de rulare pe teren accidentat. Punctul de atractie este trunchiul de con cu un unghi de 32°, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roti ale vehiculului, cât si doar cu două roti. Alte două obstacole care au stârnit curiozitatea participantilor la drive-teste sunt rampa cu înăltimea de 2 metri si balansoarul.
Circuitul se va deschide pentru public vineri, 17 septembrie, iar drive-testele vor continua pe toată durata weekend-ului, după următorul program: 17 si 18 septembrie / 12:00-21:00, 19 septembrie / 11:00-21:00. Trei modele Dacia Duster cu tractiune integrală vor rula pe circuit. Vehiculele sunt versiunea de echipare vârf de gamă Laureate si sunt dotate cu noua motorizare diesel 1.5 dCI 110 CP. Reprezentantii agentului Caremil vor fi prezenti pe tot parcursul evenimentului si le vor oferi ocazia celor interesati să conducă ei însisi Dacia Duster, la un drive-test în oras.

Dacia Duster
Dacia Duster

Lasă un răspuns