Dacia Duster e mai ieftină în Franța decât în România

Dacia Duster 2018

Dacia Duster are un preț foarte bun în Franța, cu 1060 de euro mai puțin decât prețul cu care sunt taxați românii. În România, Dacia Duster în versiunea de bază numită Essential se vinde cu 13.550 de euro. În Franța, versiunea e bază se numește Access și are un preț de pornire de 12.490 de euro. Mai mult, francezul primește în acești bani și o instalație GPL pentru o exploatare mai ieftină a automobilului. Românul are în schimb un sistem multimedia pus pe mașină. Să fie vorba de dublu standard?!


Renault Franța spune că noul motor LPG TCe 100 ECO-G, dezvăluit la Salonul Auto de la Bruxelles, este acum disponibil (în Franța) pentru comenzi ce pornesc de la 10.960 euro, inclusiv taxe. Modelele echipate cu acest motor sunt Dacia Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV.

În concluzie putem spune că e mai avantajos să luați o cursă aeriană low-cost până la Paris, pentru a cumpăra un Duster. În acest fel veți îmbina plăcutul cu utilul și veți beneficia de un automobil alimentat cu benzină + GPL, la un preț mai mult decât atractiv. (Verificați ofertele pe Dacia.fr)

Dacia Duster 2018
Dacia Duster 2018