Dacia a lansat modelul Duster in Romania

Joi, 18 martie 2010, Dacia a prezentat in Romania al saselea model al gamei sale, Duster.
Evenimentul a avut loc in prezenta reputatului campion francez de Formula 1, Alain Prost, cel care a pilotat un vehicul de competitie Dacia Duster in sezonul 2010 al Trofeului Andros.
Duster poate fi deja comandat in toata reteaua Dacia. Modelul va fi comercializat in Romania la preturi imbatabile: de la 10 500 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×2, si de la 12 300 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×4.
« Sosirea modelului Duster va consolida expansiunea internationala a Dacia si ne va permite sa atragem noi clienti care sunt convins ca vor fi sedusi de calitatile sale, de aspectul modern si robust si, mai ales, de raportul prestatii/spatiu interior/pret absolut inegalabil», a declarat Jérôme Olive, Director General Dacia.
Al saselea model Dacia este disponibil in trei nivele de echipare: Duster, Ambiance si Lauréate. Clientii pot opta intre un motor pe benzina 1.6 16 V de 105 CP si doua motoare diesel 1.5 dCi de 85 CP si, respectiv, 110 CP.
« Succesul face parte din genele noului model Dacia. Duster a demonstrat deja de ce performante este capabil in competitie. Sunt sigur ca acest lucru va fi confirmat si de cifrele de vanzari. Duster este o masina buna, de care romanii pot fi mandri! », a subliniat, la randul sau, Alain Prost.
Clientii romani vor putea descoperi primul 4×4 « scandalos de accesibil » incepand din 15 aprilie 2010, cu ocazia Operatiunii Porti Deschise care se va derula in toata reteaua comerciala Dacia.

Dacia Duster
Dacia Duster

Lasă un răspuns