Colegiului Tehnic Mecanic Grivita a primit un Hyundai ix35

Hyundai a oferit un automobil ix35 Colegiului Tehnic Mecanic Grivița din București, pentru a contribui la dezvoltarea competentelor tehnice ale tinerilor care doresc sa urmeze o cariera in domeniul auto. Autovehiculul va fi disponibil pentru derularea cursurilor de profil tehnic, ca instrument de lucru in atelierele de formare ale institutiei de invatamant.
Hyundai ix35 a fost oferit in cadrul unui eveniment special, la care au fost prezenti reprezentantii Colegiului Tehnic Mecanic Grivita, Hyundai Auto Romania si Junior Achievement Romania.

„Suntem constienti de necesitatea stringenta de tehnicieni bine calificati in domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru ca viitorii specialisti sa fie pregatiti sa tina pasul cu cele mai recente evolutii din lumea auto. Rolul acestor initiative este de a contribui la o mai buna intelegere a abilitatilor necesare pentru un mediu de lucru real”, a declarat Teodor Brusalis – director executiv Hyundai Auto Romania.

Premiul a fost obtinut in urma unei competitii desfasurate la nivel european, la care au participat peste 30 de licee din 15 tari. In acest an, cinci autovehicule din gama Hyundai vor putea fi utilizate in scopuri educationale, de catre institutiile de invatamant castigatoare. In urma concursului, Colegiul Tehnic Mecanic Grivita s-a clasat pe primul loc, obtinand cele mai multe voturi. Pe urmatoarele pozitii s-au aflat: Polonia – Automotive Schools Complex Torun; Slovacia – Technicka Akademia; Spania – CIFP Profesor Raul Vasquez si Slovenia – Secondary Vocational and Technical School Bezigrad.

Hyundai ix35
Hyundai ix35

Donatiile de masini reprezinta doar o componenta a programului european. In anul scolar 2013/2014, ”Skills for the Future” a incadrat aproximtiv 4.400 de elevi din peste 100 de scoli. Numarul participantilor a crescut de la 1.000 in anul 2012, la 5.400 in 2015. Hyundai Motor Europe se concentreaza asupra scolilor vocationale, deoarece acestea pregatesc elevii pentru un loc de munca, iar acest program isi propune sa aduca impreuna industria si educatia, pentru a asigura eficienta pregatirii elevilor pentru piata muncii.

Lasă un răspuns