BMW Z4 – arta-n tabla, ca sa fim plastici

BMW s-a autodepasit de acesta data creand unul dintre cele mai frumoase roadstere. Liniile elegante si imaginea puternica a marcii bavareze au fost impregnate pe fiecare foaie de tabla ce intra in alcatuirea masinii.
BMW Z4 are o putere de 306 CP realizabila la 5800 rpm. Motorul poate propulsa bolidul cu o greutate de 1585 kilograme pana la viteza maxima de 240km/h iar timpul necesar pentru a ajunge la 100 de kilometri la ora este de 5.3 secunde.
Asa cum era de asteptat consumul de benzina nu a fost precizat.

BMW Z4
BMW Z4

Nici pachetul multimedia nu a fost lasat pe plan secund, desi sunt de parere ca se putea face mai mult pe partea asta, data fiind tehnologia existenta la preturi abordabile. Z4 dispune de un harddisk cu o capacitate totala de 80GB din care 65 sunt ocupati cu fisierele sistemului de navigatie. Informatiile sunt afisate pe un ecran LCD sensibil la atingere cu diagonala de 8.8 inch.
Noul Z4 va fi disponibil pentru clientii europeni din primavara anului viitor iar ca o confirmare a calitatii, in aceste vremuri in care se cauta reducerea costurilor de productie,
BMW va produce automobilul la fabrica sa din Regensburg din Germania.

Lasă un răspuns