BMW i4 surprins în haine de camuflaj

BMW i4 camuflaj

BMW i4 a fost surprins în haine de camuflaj pe o stradă publică. Noul automobil electric, pe care bavarezii îl vor produce din 2021, păstrează apectul futurist și are un bord de navă spațială.

BMW i4 trebuie să fie rapid, puternic și să ofere o autonomie mare, pentru că va concura cu o mulțime de automobile electrice scumpe, inclusiv cu viitoarele modele Tesla.

BMW i4 camuflaj
BMW i4 camuflaj

Spre deosebire de i3, BMW i4 este din altă ligă, atât din punct de vedere al aspectului exterior, cât și din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Din fotografii se poate vedea sistemul multimedia, zona de control a climei și schimbătorul de viteze, care nu știm exact cum va funcționa. Interiorul contrastează puternic cu cel de la Tesla Model 3, însă și prețul ar putea fi sensibil mai mare.

Autonomia așteptată a noului BMW i4 ar trebui să fie undeva la 595 de kilometri, iar timpul în care mașina ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră nu ar trebui să fie mai mare de 4 secunde.

Constructorii germani nu vor sta cu mâinile în sân privind cum cresc vânzările de automobile electrice Tesla, iar noi așteptăm momentul în care vom avea pe piață o ofertă variată de automobile electrice și prețuri competitive.