Renault Koleos intr-o noua prezentare

Cei de la Renault sunt recunoscuti pentru masinile, ieftine, economice si fiabile si mai putin pentru SUV-uri. Noul Renault Koleos ofera confortul si puterea unui BMW X3 dar are un pret mai mic de vanzare.
Incepand cu 1 iulie, noul Renault Koleos este disponibil pentru clientii din Romania.
Partea frontala a fost complet redesenata, astfel noul Koleos beneficiaza de o noua grila de calandru, un nou design al blocurilor optice fata, oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare cu LED integrate. De notat, de asemenea, la exterior: noua gama de jante de aluminiu si aparitia unor culori noi in paleta de vopsele metalizate, dintre care se distinge Orange Cayenne.
A treia directie de evolutie pentru noul Koleos o reprezinta motoarele mai economice. Astfel, consumul in ciclu urban pentru motorul 2.0 dCi 175 CP 4×4 a fost omologat la nivelul de 7.5 l/100 km, fata de 8.2l/100 km pentru acelasi motor, generatie anterioara. Rezulta o economie de aproximativ 9%! Emisiile de CO2 pentru acelasi motor evolueaza de la 174 g CO2/km la 166 g CO2/km.
Noua gama Koleos cuprinde doua versiuni de echipare, Dynamique si Privilege, tractiune integrala 4×4 si doua motorizari turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze automata (6 trepte) si 2.0 dCi 175 CP, cuplat unei cutii de viteze manuala (6 trepte).
Preturile de lista pornesc de la 27.550 euro (inclusiv TVA) pana la 30.600 euro (inclusiv TVA). Primul pret este valabil pentru versiunea 4×4 Dynamique 2.0 dCi 175 CP care este foarte bine echipata. Printre echipamentele standard regasim: sase airbaguri, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta) si HDC (control la coborarea in panta), tempomat-limitator de viteza, frana de parcare electrica, aer conditionat cu reglare automata bi-zona, radio CD MP3 Bluetooth si RCA jack, geamuri electrice fata si spate, volan imbracat in piele, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, jante de aluminiu de 17 inch.

Lasă un răspuns