Home » Auto » Inconstienta

Inconstienta

Nu întotdeauna este bine să consumi Red Bull, tinerii din imaginea de mai jos stau cățărați la 40 de metri în aer pe marginea unui bloc de 10 etaje din București. Red Bull îți dă aripi, dar sunt virtuale, adică le percepi atâta timp cât iei etnobotanice.Red Bull Flugtag Unirii

PS: O domniță s-a accidentat grav la concursul din 2010. Se pare că nu i-a explicat nimeni că pianul nu zboară. Partea frustrantă e că o fată de 26 de ani, cu toată viața înainte, poate rămâne în scaunul cu rotile promovând o bautură chimică extrem de scumpă.
Update: Operatia de scoatere a fragmentelor osoase care apasau pe nervi a fost un succes, tanara se va putea bucura de o viata normala in continuare.
Update 2: Mădălina Drăgan, tânara care şi-a fracturat coloana în timpul unui concurs Red Bull Flugtag a parăsit spitalul. Tânara va putea merge nomal și nu va rămâne cu sechele după intervenția chirurgicală.
Sursă foto: evz.ro

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 20 septembrie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>