Poșta Regală Britanică a primit primul camion de oraș complet electric

Poșta Regală Britanică a recepționat primul camion de oraș complet electric pe care îl va folosi în distribuirea corespondenței și al coletelor. În total, nouă vehicule electrice livrate de compania locală Arrival vor intra în serviciul poștei, alături de alte 100 de van-uri electrice de la Peugeot, ce vor ajunge în luna decembrie 2017.
Camioanele de oraș electrice de la Arrival sunt capabile să circule până la 160 de kilometri cu o singură încărcare și pot transporta până la șapte tone de marfă. Cele nouă mașini sunt disponibile în patru configurații diferite și beneficiază de dotările specifice modelelor concurente, cum ar fi oglinzile pliabile automat și camerele video. Van-urile sunt asamblate în Banbury, Marea Britanie.

Van Arrival
Van Arrival

Și alte servicii poștale din Europa au început să adopte autovehicule electrice. Deutsche Post dorește achiziționarea a nu mai puțin de 2500 de modele electrice bazate pe Ford Transit Connect. În anii următori este de așteptat ca tot mai multe servicii poștale să folosească modele electrice.
În anul 2025 se estimează că 100.000 de vehicule poștale vor circula pe străzile din Europa, iar această cifră este total plauzibilă odată ce mai multe state intenționează să stopeze complet vânzarea de automobile cu motor termic.

Lasă un răspuns