Player BLAUPUNKT pentru autoturisme

BLAUPUNKT are vesti bune pentru posesorii de autoturisme ce-si doresc un sistem audio performant. Compania lanseaza noul aparat New Jersey MP68, cu un design deosebit, special adaptat pentru vehiculele ce au in bord compartiment 2-DIN. Aceasta inovatie este raspunsul BLAUPUNKT la cererea multor posesori de vehicule noi. Pe piata 60 % din numarul vehiculelor noi sunt echipate cu compartiment 2-DIN.

New Jersey p68
New Jersey p68

BLAUPUNKT New Jersey MP68 impresioneaza prin multitudinea de functii ce il transforma intr-un Centru de Comunicatie Profesional.
Receptia radio este de cea mai buna calitate iar functiile inovative ca Hands-free-ul prin Bluetooth, tastatura usor de folosit si multele posibilitati de conectare constituie un mare avantaj pentru sofer.
BLAUPUNKT New Jersey MP68 este un aparat modern inzestrat cu tastatura alfanumerica „EasyDial” pentru introducerea directa a numerelor de telefon si a accesului direct in agenda telefonica.
Aditional, toate listele de apeluri pot si folosite si editate pe ecranul grafic cu 4096 de culori al aparatului. Iar microfonul de mare sensibilitate BLAUPUNKT New Jersey MP68 reproduce convorbirile tare si clar in difuzoarele vehiculului.
Pe langa functia Bluetooth, BLAUPUNKT New Jersey MP68 are diverse posibilitati de conectare a mediilor externe prin interfata USB si intrarea AUX. Iar datorita menu-ului usor de operat, cautarea in listele de MP3 devine o joaca de copil.

Lasă un răspuns