Home » Auto » O zi fara hartie la Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia

O zi fara hartie la Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia

Uzina Mecanica si sasiuri Dacia a lansat o provocare inedita pentru salariatii sai în vederea Zilei Mondiale a Mediului: vineri, 4 iunie, a fost declarata Ziua fara hartie. Angajatii uzinei au fost încurajati sa diminueze cantitatile de hartie folosite în activitatile curente si sa economiseasca aceasta resursa, prin gesturi simple.
Pentru a marca Ziua Internationala a Mediului, pe platforma Dacia de la Mioveni se desfasoara în prezent o campanie de afisaj, care prezinta progresele realizate pentru protectia mediului în uzina si sfaturi pentru adoptarea unui stil de condus ecologic. Astfel, datorita preocuparii constante pentru reducerea impactului sau asupra mediului, în ultimii opt ani emisiile de CO2 de pe platforma Dacia au scazut cu 87% pentru fiecare vehicul fabricat, consumul de apa s-a diminuat cu 97,22% pe vehicul, iar consumul de energie electrica a fost redus cu 86,57% pe vehicul.
Eforturile Dacia pentru protectia mediului nu se limiteaza doar la campanii de comunicare. În curand va avea loc o actiune de ecologizare a albiei Raului Targului, printr-o participare voluntara din partea salariatilor si a directorilor de uzina de la Dacia.

Etichete: , , ,
Postat de in data de 8 iunie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

3 Responses to O zi fara hartie la Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia

You must be logged in to post a comment Login

center>