Noua generatie Logan se afla deja in dezvoltare

Industria auto romaneasca intra intr-o noua era alaturi de Renault. Inginerii romani vor contribui la dezvoltarea unor noi modele auto ce se vor fabrica in tarile din regiunea Euromed (Europa Orientală, Rusia, Magreb, Turcia). Dacia, motorul Renault in vreme de criza, va oferi clientilor sai o gama larga de vehicule cu un design atragator adaptate cerintelor pietei. Noul Logan va fi prezentat publicului undeva in perioada 2009-2012.
„Urmează să fie luată o decizie despre înlocuirea Logan în câteva săptămâni, cel mult în câteva luni”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Philippe Prevel, directorul Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie regională al Renault.
El a precizat că producătorii auto înlocuiesc modelele la 6-8 ani şi că este cazul ca Logan să fie schimbat.

Dacia Logan face lift
Dacia Logan facelift

„Toţi producătorii auto înlocuiesc modelele la şase ani sau la opt ani cel târziu. La fel se va întâmpla şi cu Logan. A venit vremea când trebuie să ne gândim la un succesor. (…) În funcţie de complexitatea proiectului, de la decizia de înlocuire a unui model şi până la lansarea pe piaţă a succesorului poate trece o perioadă de la unu la trei ani, în funcţie de complexitatea proiectului. În cazul Logan, între 2010 şi 2012 vom avea pe străzi noua generaţie”, a spus Prevel.
Via|Mediafax

Lasă un răspuns