Home » Auto » Mercedes aduce viitorul mai aproape

Mercedes aduce viitorul mai aproape

Viitoarele autoturisme de lux Mercedes-Benz vor fi echipate cu un sistem de monitoare inteligente care vor permite ocupantilor locurilor din fata sa priveasca doua imagini diferite.
In timp ce soferul urmareste sistemul de navigatie, ocupantul locului din dreapta va putea privi emisiunea TV preferate sau se poate bucura de un film rulat direct de sistemele multimedia auto. Tehnologia care face posibil acest lucru se numeste SPLITVIEW si a fost dezvoltata de Mercedes-Benz si Bosch.
Monitoarele ce vor fi integrate in consola de bord a autoturismelor Mercedes-Benz au diagonala de 8 inch si vor fi comandate de sofer prin intermediul comenzilor amplasate pe volan si de pasagerul din dreapta prin intermediul unei telecomenzi, pentru a nu distrage atentia soferului.
Mercedes-Benz va monta pentru prima data acest sistem pe autoturismele S-Class ce vor fi lansate din vara anului viitor.

Mercedes-Benz Splitview

Mercedes-Benz Splitview

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 11 decembrie 2008. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>