LCD-uri mai performante lansate de Samsung

Samsung Electronics a anunţat astăzi lansarea televizoarelor cu LED backlight pe plan global. Prin prezentarea noilor televizoare LED, compania marchează o nouă etapă în această industrie, menită să revoluţioneze modul în care utilizatorii interacţionează cu televizorul.
Astfel, Samsung Electronics anunţă noua linie LED high definition, seriile 8000, 7000 şi 6000, care oferă o gamă largă de televizoare, de la 32” la 55”. Aceste televizoare de ultimă generaţie folosesc tehnologia LED ca sursa primară, în loc de lampa fluorescentă cu catod rece (CCFL). Avantajele oferite de televizoarele LED includ un contrast foarte mare, un aspect slim, dar şi economii foarte mari de energie. În plus, o varietate de caracteristici de top permite adaptarea acestor televizoare la cerinţele consumatorilor, atunci când vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV şi alte aplicaţii multimedia.
Funcţionând pe baza tehnologiei LED, televizoarele Samsung LED Seriile 8000, 7000 şi 6000 întrunesc toate exigenţele Eco Flower, consumul de energie fiind vizibil micşorat.  LED-urile nu conţin mercur, fapt care le face şi mai prietenoase cu mediul, dar şi mai sigure în comparaţie cu alte tehnologii. Consumul de energie este redus cu până la 40% în comparatie cel al televizoarelor LCD tradiţionale de dimensiuni asemănătoare. De asemenea, televizoarele LED dispun de modulul de economisire a energiei care se ajustează în funcţie de lumină şi de calitatea imaginii în timp ce continuă să reproducă  imaginile cât se poate de natural.

Lasă un răspuns