Home » Auto » Dacia se afla pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de revista Auto Plus pentru anul 2010

Dacia se afla pe locul 3 in clasamentul satisfactiei publicat de revista Auto Plus pentru anul 2010

Revista Auto Plus a dezvaluit rezultatele editiei din 2010 a sondajului privind satisfactia posesorilor de automobile, atat pentru categoria marci auto, cat si pentru modele. Dacia s-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai apreciate marci, dupa Honda si Mini, iar modelul Dacia Sandero se pozitioneaza pe locul 7 in preferintele clientilor, devansand la aceasta categorie Skoda Fabia, Volkswagen Golf si Kia C’eed.
Clasamentul revistei Auto Plus a fost realizat pe baza unui sondaj la care au raspuns 32.000 de posesori de automobile, din care o treime parcurg in medie intre 10.000 si 15.000 de kilometri pe an. In decursul a sase luni, acestia si-au exprimat opiniile cu privire la incidentele inregistrate de autovehiculele lor (probleme ale grupului moto-propulsor, accesorii electrice sau electronice, finisaje de interior sau de caroserie, frana, suspensii sau tinuta de drum), durata de imobilizare pentru reparatii sau regretul deciziei de achizitie a unui anumit model.
In editia de anul acesta a clasamentului, Dacia a inregistrat o crestere de 6 locuri la categoria celor mai apreciate marci, inregistrand un procent de satisfactie de 86,1% (din 100%). Fata de editia din 2009, in aceasta ancheta a fost inclus pentru prima data modelul Dacia Sandero, care s-a clasat direct pe locul 7, cu un procent de 87,6%. Modelul Dacia Logan a inregistrat si el o crestere semnificativa, de pe locul 36 pe locul 18, cu 82,2%, fata de 79,70%.

Dacia

Dacia

Etichete: ,
Postat de in data de 29 aprilie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>