Home » Mediu » Dacia investeste in mediu

Dacia investeste in mediu

Logo Dacia

Logo Dacia

Dacia a investit 22 milioane euro în protecţia mediului în ultimii zece ani. Investiţia pentru protejarea mediului include peste 6 milioane euro pentru tratarea şi epurarea apelor uzate tehnologice şi menajere, precum şi aproape 3 milioane euro pentru depozitare şi reciclare deşeuri. Platforma de la Mioveni este furnizorul de apă pentru cei 30 000 locuitori ai oraşului Mioveni.

Punerea în practică a politicii de mediu este asigurată de o reţea transversală formată din 65 angajaţi. În ultimii ani, cu sprijinul reţelei de voluntari s-au plantat pe platforma de la Mioveni peste 1600 conifere, iar acţiunile de ecologizare în care s-a implicat reţeaua au avut ca rezultat colectarea a 27 tone de deşeuri.

În perioada 1 – 7 iunie Dacia participă împreună cu Agenţia Regională de Protecţie a Mediului Piteşti la activităţi educaţionale pe teme de mediu dedicate liceenilor şi studenţilor (concursuri, prezentări, acţiuni de ecologizare). Inclusiv site-ul daciagroup.com va îmbrăca o haină verde în luna iunie.

Etichete: , , ,
Postat de in data de 2011/06/03. In categoria Mediu, Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.