Home » Electric » Unicicleta electrica

Unicicleta electrica

Inventatorii sunt in permanenta cautare de solutii care sa eficientizeze transportul urban. Unele idei par a nu avea nicio sansa in viata de zi cu zi, altele insa par de-a dreptul nastrusnice.

Aleksander Polutnik, un astfel de inventator care nu ezita sa apeleze la cele mai interesante solutii, a creat o unicicleta electrica. Modelul eniCycle este propulsat de un motor electric alimentat de un set de acumulatori de 1000 de wati. Daca deja va afaceti probleme cum o sa va mentineti echilibrul pe o unicicleta nu trebuie sa va ingrijorati, stabilitatea modelului este mai mare decat ati putea a crede la prima vedere, aceasta fiind prevazuta cu un giroscop ce se roteste cu viteza de 6000rpm. Viteza maxima a unicicletei create de Aleksander Polutnik este de numai 16 kilometri pe ora iar autonomia maxima de 30 de kilometri. Autonomia este mai mult decat suficienta pentru a traversa Bucurestiul de la un capat la altul iar reincarcarea, in cazul in care aveti nevoie, se face la fel de usor ca cea a unui telefon mobil.
In clipul de mai jos puteti vedea o demonstratie a posibilitatilor oferite de eniCycle:


Etichete: , , ,
Postat de in data de 2009/08/22. In categoria Electric, Gadget. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Leave a Reply