Home » Economic » Laszlo Borbely a vizitat uzina Dacia

Laszlo Borbely a vizitat uzina Dacia

Laszlo Borbely, Ministrul Mediului si Padurilor, a vizitat marti, 23 martie, departamentele Vopsitorie si Montaj General ale uzinei Dacia. „Trebuie sa recunosc ca sunt pentru prima data la uzinele Dacia-Renault si sunt multumit de ceea ce am vazut”, a declarat Borbely.

Acesta a precizat ca 60% din masinile cumparate pâna acum în cadrul programului de stimulare a înnoirii parcului auto national apartin marcii Dacia. Astfel, Agentia Fondului de Mediu a aprobat pâna în prezent 3758 de dosare depuse pentru achizitionarea unui model Dacia.
Laszlo Borbely s-a aratat placut surprins de pretul noului model, Dacia Duster, pe care îl considera un vehicul fiabil, usor de condus, avantajos pentru români datorita performantelor sale 4×4: „Aceasta masina e potrivita pentru toata lumea, la pretul acesta nu cred ca gasesti, sincer, pe piata europeana, un 4×4 în aceleasi conditii”.

Pe parcursul vizitei sale, ministrul a fost însotit de Jérôme Olive, directorul general al Grupului Renault România, Constantin Stroe, vice-presedinte al Consiliului de Administratie, si Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges.

Etichete: , , ,
Postat de in data de 2010/03/30. In categoria Economic. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Leave a Reply