Home » Auto » Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015. Cine câștigă sfertul de milă?

Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015. Cine câștigă sfertul de milă?

Dodge Challenger Hellcat, model 2015, cu motor HEMI V8 de 6.2 litri pe benzină și 707 cai putere e un monstru pe roți care nu dă nicio șansă adversarilor. Puterea brută a muscle car-ului american imprimă o accelarație care te fixează în scaun. Din păcate, Dodge Challenger Hellcat e o mașină cu motor termic a cărui putere trebuie controlată. La fiecare schimbare de treaptă se pierde timp, iar dacă șoferul face o mică greșeală cursa e compromisă.

Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015

Tesla Model S P85D are 691 de cai electrici care oferă cuplul maxim din primul moment. Tesla Model S P85D nu schimbă viteza pe parcursul unui sfert de milă și țâșnește de 0 la 100 în numai 3,2 secunde. Automobilul electric este controlat de un software performant, puterea fiind transmisă către cele patru roți în cel mai eficient mod posibil.

Tesla Model S

Tesla Model S

 

 

Câte mașini pot câștiga sfertul de milă în fața unui automobil Tesla Model S P85D?! Probabil nici o mașină de stradă cu motor termic.

Tesla Model S P85D vs Dodge Challenger Hellcat 2015

Marca: ,
Postat de in data de 2015/01/25. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

2 Responses to Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015. Cine câștigă sfertul de milă?

  1. De cand a aparut Tesla pe piata am devenit fanul acestei marci (deabia astept sa apara Tesla Model D) si il admir pe Elon Musk pentru ca demonstreaza lumii ca masinile electrice pot concura cu cele pe ardere interna. Sincer imi este frica ca Musk va fi asasinat de petrolisti mai devreme sau mai tarziu.Consider ca Tesla Motors este una dintre cele mai revolutionare companii din acest secol iar Elon Musk este unul dintre geniile din prezent. Dovada ca NASA care isi selecteaza riguros contractorii a ales SpaceX al lui Musk sa faca transporturi in spatiu.

    Chiar ma bucur ca Tesla a scos o versiune imbunatatita a lui Model S cu doua motoare. si o autonomie extinsa.Cinste lor.

    • Geo

      Automobilul electric poate avea un viitor frumos mai devreme sau mai târziu. În unele țări automobilele electrice au devenit foarte atractive din cauza taxelor mari cum ar fi cazul Norvegiei sau cel al Danemarcei. Elon Musk e un tip inteligent si foarte curajos. A investit intr-un domeniu unde alte companii cu tradiție au avut rețineri serioase.

Leave a Reply