Home » Auto » Castiga un automobil Duster!

Castiga un automobil Duster!

Dacia Duster va sosi in toata reteaua comerciala Dacia odata cu Operatiunea Porti Deschise, care are loc in perioada 15 – 18 aprilie. 4 vehicule Dacia Duster pot fi câstigate la „Jocul cheii” si inca unul este pus in joc la tombola.

Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi si testa gratuit in premiera cel mai nou model lansat de Dacia, Duster.

Timp de patru zile, clientii pot participa la „Jocul cheii” sau la o tombola in urma carora pot fi câstigate 5 vehicule Dacia Duster 1.6 16V 4×2, culoare bleu navy.

Pentru „Jocul cheii” au fost distribuite 500 000 de pliante care contin câte o cheie. Pliantele pot fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia. Pentru a deveni posesorul fericit al unuia dintre cele 4 Dacia Duster la „Jocul Cheii”, participantul trebuie sa incerce cheia in vehiculul Duster expus in show-room. Cheia care porneste motorul Duster este cheia câstigatoare.

In cazul in care participantul nu a avut succes la „Jocul cheii”, acesta mai are o sansa, la tombola, in urma careia poate câstiga tot un vehicul Dacia Duster 1. 6 16 V 4×2. Acesta trebuie doar sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa-l introduca in urna.

Participarea la concursul „Jocul cheii” si la tombola este posibila doar in perioada 15 – 18 aprilie, intre orele 9:00 – 19:00.

Dacia Duster

Dacia Duster

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 2010/04/14. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Leave a Reply