4000 de participanti la Marele Picnic Dacia organizat in Franta

Peste 4000 de persoane si 1000 de masini marca Dacia s-au adunat la sfarsitul lunii septembrie la baza de agrement de la Mansigné, in Franta, pentru prima editie a Marelui picnic Dacia. La finalul evenimentului, toti participantii au facut o poza de grup, formand mesajul „J’aime ma Dacia” (Imi iubesc masina Dacia).

Pasionatii Dacia veniti din numeroase regiuni din Franta, dar si din Romania au aflat de eveniment datorita forumurilor online dedicate marcii romanesti. Intr-un cadru convivial, acestia au schimbat pareri despre automobilele lor, au vazut Logan-uri personalizate sau modele mai putin intalnite in Europa Occidentala, precum Logan Pick-Up.

Lansata in anul 2005 pe piata franceza, Dacia a atins in luna august 2009 locul sapte in clasamentul celor mai bine vandute marci, cu o cota de 4.4% pe piata vehiculelor noi. Bruno Rogier, responsabil marketing Dacia in Franta, a declarat cu ocazia evenimentului:

„Acest picnic marcheaza succesul unei marci care a devenit un adevarat fenomen de societate. In Franta circula astazi 130.000 de masini Dacia, toate indeplinind trei criterii majore: sunt simple, durabile si generoase din punct de vedere al spatiului oferit. Toti clientii Dacia au aceleasi asteptari de la automobilele lor: un pret corect pentru strictul necesar in materie de mobilitate”

Dacia Logan
Dacia Logan

Lasă un răspuns